Letní sen

Letní sen

Anotace: Sen... co více k tomu dodat...?!

Letní sen

Byl krásný letní den,
slunce hřálo
vůně květin byla cítit jen,
až srdce pookřálo.

V černém fraku
v ruce rudou růži,
bylo chvíli po soumraku,
když hladil jsi mou kůži.

Najednou tmavý dým
obklopil nás v obětí.
„To vážně jenom spím?“
V očích slzy dojetí.

Poslední pohlazení,
růže vadne.
Prudké ochlazení,
tělo mé chřadne.

Zůstala jsem sama
v hustém dýmu.
Je to jako špatné drama
bez přetvářek, bez kostýmů.

Rozevřu víčka,
otevřu oči.
Hebká peřina mě hýčká
a svět se semnou točí.

Byl to jen sen
v mém hlubokém spánku.
Je tu další zimní den,
přesto cítím letní dotek vánku.
Autor Dark_Gwin, 01.07.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je krásná, taková jemná...moc se mi líbí.

01.07.2007 22:23:00 | Angel111

:) fakt pěkný...a teďka už máš léto doopravdy.;)

01.07.2007 19:41:00 | Dragita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí