Kopačky 21. století

Kopačky 21. století

Anotace: Aneb Kdysi takové možnosti, jak se vyhnout neříjemným situacím nebyly... Tak uvidíme, jak se vám bude moje básnička líbit?!

Kopačky 21. století
***
Kde je tvá rozhodnost,
Proč se rozplývá?!
„Bylo toho dost!“
můj mobil pípá...
*
Nedělej scény,
Přes telefon to moc nejde.
Klesly ti ceny,
Ty náhle nesmělý šmejde?!
*
Jak dojemná SMSka...
Ale proč mi to neřekneš do očí?!
Smrdím jako stará treska,
Anebo se bojíš, že mi přeskočí?!
*
Tak si jdi – jo a neboj se o mě,
Neoběsím se na prvním stromě,
Ani se neutopím ve slaném moři.
Láska si vybírá své daně,
Kopačky přes SMS mě nepokoří,
Jen nabíjím své zbraně.
*
Že tě to fakt mrzí?!
A to ti mám věřit?!
Začali jsme brzy,
Skončili ještě dřív...
*
Náš vztah už má sepsanou
Závěť,
A co ty, už máš vybranou
Svou další
Oběť?!
Autor Tlapka, 01.07.2007
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Ugisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrý, děvče. SMS můžeš klidně vymazat.

10.09.2007 12:51:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí