chybíš mi..

chybíš mi..

Anotace: no jo,zamilovaný asi znamená hloupý...:(

Chybíš mi jako voda,
bez ní se žít nedá
chybíš mi jak květina
tak špatně se mi usíná..
Chybíš mi jako duha,
nechci bejt třetí, ani druhá.
Chybíš mi po ranu
bez stesku jen tak nevstanu.
Chybí mi tvy dotyky
najednou tak daleký,
chybí mi tvá přítomnost
nechci mezi námi žadnej most.
Chybí mi tvůj dech
proč je jen v mejch snech?
Chybí mi tvy pohlazení
snad čas to jednou změní.
Chybí mi tvůj usměv na mou osobu,
milovat tě dovedu,
jak si jen budeš přát,
budu tě stale hřát
ale nechci čas už proklínat,
když máš v hlavě jiny věci
nemůžu si jen styskat přeci.
Chybí mi tvá vůně
když si pryč,srdce moje stůně.
Chybí mi tvý tělo
tak moc mě chtělo
tak krásně se chvělo..
Chybíš mi od hlavy až k patě
s Tebou, cejtim se fakt zlatě.
Je noc, je i tma,
ve ktery mi chybíš
nevim,ja možná tobě taky,
jen se za to stydíš.....?
Autor Šáry, 01.07.2007
Přečteno 1494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (16x)

Komentáře

Ta se Ti hodně povedla, Šary. A věř, treba se Ti vrátí nebo jiná, stejně krásná. Láska se totiž opakuje, i když přijde odjinud.

01.07.2007 22:36:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí