Letní zamyšlení

Letní zamyšlení

Anotace: Zamyšlení nad letní dobou a časem stráveným o prázdninách.

Půl roku už odkráčelo,
přišli letní prázdniny.
Teplo se nám udělalo,
vysvědčení byly zapsány.

Otázka však přichází,
co to dobu budu dělat.
Něco co prázdniny nezkazí,
něco z čeho se budu radovat.

A tak přišel čas,
nad něčím se zamyslet.
A vzpomenout si zas,
jaké to je zešílet.

Zešílet láskou k milované,
zešílet velikou nudou.
Zešílet na způsoby jiné,
zešílet s vervou.

Jediná možnost,
která za něco stojí.
Která udělá radost,
je ta který se každý bojí.

Je to láska k té jediné,
je to veliká životní chuť.
Je to jediné cítitelné,
je to milujicí objimájící hruď.
Autor Cryitious, 02.07.2007
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvé zamyšlení nutí k zamyšlení ;-)

26.04.2009 03:26:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí