Jen tak ...

Jen tak ...

Anotace: ...

Jen tak si v zahradě
pod kaštanem snít
o tom jaké by to mohlo být.
S Tebou...
Držet Tě za ruku,
hladit Ti něžně tvář.

Jen tak kopretinu utrhnout,
dám Ti ji do vlasů.
Na mém rameni
Tvá hlavička může spočinout.

A dál si snít...
...choulím se v Tvém obětí,
necítím se však v zajetí.
Kamkoliv můžeme jít,
od toho sny nám byly dány...

Pozoruji v širé dáli
obzor, moře bdělé,
Tvá loď, mávám na ní...
...kapitán mne asi nevidí,
odplouvá...

... jdu však stále za ní ...
Autor vapiti, 02.07.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po čarodějce je těžké komentovat, řekla vše: o snění,
lásce i naději...

02.07.2007 01:56:00 | Bíša

N amori je boure... vlny more jsou zmatene... ale pak se uklidni a zase prijmu jeho naruc... moc krasne jsi basnicku stvoril.

02.07.2007 00:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí