...

...

Anotace: ...

Jako kapky deště chci se dotýkat tvého těla,
a snad to s tebou něco udělá,
jako vánek chci vjet ti do vlasů,
a snad dočkám se souhlasu,
jak sluneční svit chci tě oslnit,
a snad i tohle bude se ti líbit,
jako sněhové vločky chci kolem tebe poletovat,
a snad i budeš mou lásku opětovat.
Autor lolin, 02.07.2007
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je pěkný, co píšeš. pročítám si tě./just now*

08.09.2007 13:12:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí