Mé malé milé Nebe

Mé malé milé Nebe

Anotace: :)

Mé malé milé Nebe
neplakej dál
mě při Tvých slzách zebe
když vedle Tebe usedám

Chtěla bych Tě obejmout
a zastavit Tvůj pláč
všechnu bolest ukradnout,
říct, že není se čeho bát

Zadusila bych Tvé slzy
sladkými řečičkami o lásce,
na kterých by vlastně bylo spoustu pravdy
ale já se bála to přiznat

Neboj se,
mé malé milé Nebe
...já se o Tebe postarám...
Autor mattoni.uz.neni, 03.07.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

07.07.2007 00:59:00 | Bíša

Moc krásný název a myšlenka.

03.07.2007 12:45:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí