Zrada a Odpouštění

Zrada a Odpouštění

Anotace: láska,zrada,zklamání,odpuštění,nervy v hajzlu,útěcha,láska,další zklamání,slzy,uklidňování,odpouštění, ....co bude dál???

Někdy si říkám,že člověk je sám
jindy zas jásám,že někoho mám
Život je boj,já nechci bojovat
člověk je stroj,a ten nemůže milovat

Tak mi teď řekni:co dělat mám??
budeme spolu nebo každý sám??
Samota bolí jenže i láska,
samotu skolí a srdce praská.

Koukni se ven-tolika krásy
,,naše" je Zem jediná asi
Jenže co s krásou denně ji ničíme
žádná nám nezbyde jak asi skončíme?

Otázky života denně se kladou
já mám teď jedinou:co bude s tebou?
Vždyť ty mě dokola pořád jen trápíš
já už sem na dně,úplně mě ztratíš.

Zradil si mě a zradil si jí
měl sis to rozmyslet,bejt se mnou nebo sní.

Já vím že mě miluješ,bojíš se toho
taky tě miluju,chci zapomenout ale je toho mnoho.
Já dokážu odpouštět a hodně toho vydržim
nebudu si to připouštět,možná si tě udržim.

........ale zůstane to ve mě navždy
a jestli budou ještě někdy nějaké lži
skončíto provždy......!!!

........ŽIVOT JE BOJ,JÁ NECHCI BOJOVAT
ČLOVĚK JE STROJ A TEN NEMŮŽE MILOVAT...!!!
Autor mili-k., 03.07.2007
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

pěkné aj písnička krásná by z toho byla.rytmus všechno se mi líbí! bohužel mi přijde ta básnička moc pravdivá!!!

05.07.2007 20:56:00 | enda

Moc hezke..libi se mi to...ma to smysl, ma to cil.

03.07.2007 14:38:00 | Kšanda :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí