Marcelko

Marcelko

Anotace: pro zcela konkrétní nositelku tohohle krásného jména

Marcelko

Tak vidíš Marcelko,
ty zvláštní děvče šílený,
míříš vysoko a končíš
končíš málem pod zemí…

Mám tě rád,
co mám dělat,
když jeden pán
mi v cestě stojí;
já nenechám tě
na pokoji
bez boje!!

Svět krásnej je,
s tebou je ještě hezčí,
poslouchej.

Tak vidíš Marcelko,
ty krásný děvče výborný,
hodná holčičko, ty ztrácíš
ztrácíš právě zázemí.

Tak vidíš Marcelko
ty i když ztrácíš zázemí,
tak to známý a temný,
temný, známý podzemí
na tebe nemá
jsi silná.

Tak vidíš Marcelko,
bílá myško
co kočce pije mlíčko,
vždyť sama víš...
Autor Dermgen, 29.04.2005
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí