Obloha snů

Obloha snů

Anotace: ..

Sbírka: Smutky mé

Pozdvihni oči své
k nebi a oblakům
neboť uvidíš
že přicházím za tebou
v mračnech sloního výdechu.

Sám nevím
jestli oči mé
se v pohledu tvém opět odrazí
když slunce v rozhodnutí náhlém
je drápky rozsápe
aby pohled ponurý
tě deštěm pohladil.

Ve chvíli té
se slzy osuší
křídly motýlů a můr
aby promísené dechem semknutých rtů
unikly
do nové věčnosti
za zrcadla ještě nerozbitá.

Teď lámej si hlavu
holčičko má
ve kterém mraku se ukrývám.
Autor Jan Urban, 04.07.2007
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě nazpátek
Jsi v mracích zcela skrytý
Tak zase hledám tě …
Ty nevíš o tom?
Jdi ty …

04.07.2007 23:46:00 | janewe

Nemám co bych dodal, výstižné, originální, máš cit pro cit. Navíc v této podobě...perfektní.

04.07.2007 09:18:00 | Kyle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí