Sedím

Sedím

Anotace: jedna z těch depresivních nálad převedená na papír... prostě strach z z možnýho rozchodu no...

Sedím a přemejšlim
co bude dál?
Zdali pak seš ještě moje
nebo mi tě nekdo vzal...

Sedím a přemejšlím
jak bych to udělal
abych byl co nejdýl s tebou
jen s tebou abych zustal

Sedim a premejslim
co bych delal bez tebe
bez tebe, bez tebe
slova co srazi do pekla
co stavi schody do nebe

Sedim a vim ze miluju te
a tak to je
a pořád víc
bejt vlkem tak vyběhnu v noci nakopec a zařvu na Měsíc
Autor Redingar, 04.07.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí