O ztrátách

O ztrátách

Anotace: …..a nálezech

Chlap ten když už hlavu ztratí
i když třeba v padesáti
pohne to s ním jako s mladým
najednou si neví rady

chtěl by snášet modré z nebe
mít ji stále vedle sebe
hledá slova jak co říci
stává se víc chybující

dostává se do rozpaků
vůně kytek zpěvy ptáků
okouzlí ho, růže shání
často nespí do svítání

odezva když dostaví se
jako ve snách nadnáší se
sedmé nebe zjeví se mu
ztrácí ostych ztrácí trému
Autor Heron, 05.07.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné, pravdivé a rozumím Ti...hi

09.08.2007 21:51:00 | zzlatý

velmi hezké...

05.07.2007 12:21:00 | Nemůžu zapomenout

Vtipné :)

05.07.2007 12:16:00 | cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí