Díky za vše

Díky za vše

Anotace: Co pro mě děláš..

Díky za vše

Díky za to,že mne miluješ
Takovou šílenou(často mě doženeš k slzám)
Trochu naivní(věřím,že se kvůli nám změníš)
Většinou hysterickou(bojím se,že tě ztrácím)
Často provokativní(nejen k tobě,to je život..)
Hodně zranitelnou(nemám ve zvyku být z kamene)
Občas nepěknou(když nejsem ideálem krásy)
Málokdy tolerantní("Už jsi zase zapomněl?")
Pořád ukecanou(občas řeknu věci,co mě potom mrzí)
Neuvěřitelně milovanou(tebou..)
Díky za to,že tě mám
Autor shaakti, 05.07.2007
Přečteno 591x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:o)

05.07.2007 20:07:00 | Žqáry

Krásný.....a nej věci jsou v těch závorkách,které jsou vlastně pravda... a nej to známs tou ukecanou :( :)

05.07.2007 17:40:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí