Promiň

Promiň

Anotace: ....

Mám tě rád a ty to víš,
každý večer když jdu spát mě potěšíš.
Naději jsme si oba daly,
že budeme v budoucnu spolu přísahaly.
Jaké by to bylo kdybych s tebou chodil...
...nakonec z krásného snu se probudil.
Já musím ti něco říct,
my dva nemůžem být víc.
Dělí nás několik let,
chci vrátit zpět co jsem ti řek.
S láskou sem prohrál tedy zas,
je mi to líto,vše snad spraví čas...
Autor Hejňa, 06.07.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné... jen já mám rád, když tak nejak se dodržuje počet slabik ve verších. Jinak dobrý.

06.07.2007 15:25:00 | smeagol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí