Muzikant

Muzikant

Anotace: ....

Tvůj krásný hlas sálem zní
a putuje jím až k ní
Kté dívce,která to prožívá
která každé slovo tvé si užívá.

Putuje ke mě k dívce
která zamilovala by se lehce
Když slyším tě zpívat a hrát
vidím se v náruči tvé,jak mě budeš hřát.

Vím že s tebou se nemusím ničeho bát
dokázal si mi to už mnohokrát
Do tvých modrých očí upřeně se dívám
o tvém pohledu často snívám.

Bojím se že až skončí píseň odejdeš i ty
a mě zbydou jen myšlenky na tvé rty
které bych chtěla líbat
nic jiného nechci vnímat.

Prsty rychle přejíždí po hmatníku
kmitají tak zkušeně zastavím se u prsteníku
Je od tvé milé,ten prsten co na něm máš
kdyby tam nebyl vše by šlo snást.

Nejde o ten prsten to není priorita
ona ti ho dala to je realita
Utvrzuje nepovedený váš vztah
ona je tvých myšlenek vrah.

To ty ale víš a nic s tim neděláš
věř hodně na tom proděláš
Všichni ví že tě jen využívá
to není nenávist co se ve mě skrývá.

Je to jen lítost že takhle si dopadl
že lásce s ní si propadl
Já vím že lehce se to řekne-skonči to!!
asi ji miluješ,bude to bolet ale přejde to.
(tak jako to přešlo mě)

A ty budeš rád že břemena ses zbavil
a že ne jeden dobrý přítel ti poradil
Jenže stane se to vůbec někdy??
Zbavíš se někdy té běhny??

Píseň už pomalu končí a též mé myšlenky
u mě skončíš asi jako u své(M)milenky :-D
Ty chvíle,kdy jsme spolu tak krásné jsou
tak rozejdi se sní a já budu jen tvou
Tak jako někdy na pár chvil
kéž by si se mnou pořád byl.

Poslední tony písně zní
až skončí půjdeš zas k ní
Lepšího kluka na světě není
ty vážně nejsi pro ní.

...Proč,když hvězdy stěhují se na nebe
proč,když jdu spá myslím na tebe??
Proč v uších ta píseň pořád mi zní
když vím,že už skončila a už se nevrátí...
Autor mili-k., 06.07.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí