Strach

Strach

Anotace: já už nevím jak dál, doufám že je stále sám

Strach

Mám strach ze všeho, co může se stát,
kéž by šla vrátit minulost,
kdyby mě přestal štvát,
přešla by mě ta zlost.

Mám strach, podívat se mu do očí,
zase bych se nemohla odtrhnout,
on by řekl, že to nikdy neskončí,
a já už do toho nechci zase spadnout.

Mám strach, že uslyším jeho něžný hlas,
že bude volat mé jméno,
vzpomínky se vrací zas,
na to jak volal .......

Mám strach, že zahlédnu jeho stín,
vysoký jako mrakodrap,
myslím na něj pořád i když spím,
prostě ho už nikdy nechci potkat...

Mám strach, že si to jen namlouvám,
vidět, slyšet, cítit ho chci,
prostě ho chci a doufám,
že ke mně cejtí stejný cit.
Autor Isabela - Easynka, 06.07.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co se má stát stane se..a vždy je tu víra, která tě "tam" dovede;-)

27.07.2007 08:39:00 | kakaoo

tato báseŇ báseň mě velice zaujala, myslim ze ma neco do sebe-rozhodne s psanim neprestavej!:-)

06.07.2007 23:58:00 | Lunation

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí