Buď tiše se mnou...

Buď tiše se mnou...

Anotace: Pro mého přítele...(ale ještě ji nečetl:-)

,, Snad pro ten šampon z heřmánku ",
říkáš, že máš mě rád.
To šeptáš mi tiše ke spánkům,
chceš se slůvky si hrát.

Vím,že máš romantickou duši,
však než romantika víc Ti sluší,
když pohladíš mě po vlasech
a setřeš slzu,co stéká po mých rtech.

Neptej se stále,
proč oči mi pláčem vlhnou.
Jenom mě tiskni v náručí
a buď tiše se mnou.
Autor Lení, 06.07.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí