Stačilo

Stačilo

Anotace: ...ten konec je trochu krutý...ne ne není to podle pravdy,samo že NE

Sbírka: Tvoření jednoho stvoření

Stačilo

Samota dnů a ticho nocí
Potichu, v hloubi, bez pomoci

Veliké oči do celého světa
Skončit všechno začátkem léta

Roztříštit vzpomínku o svoje těla
Vážně jsem to takhle chtěla?

Říci jen sbohem,fakt mě to mrzí
Polibek poslední,úsměv a slzy

Myslím,že mohl bys víc dát
Myslíš, že stačí jen

Mám Tě rád?
Autor Malinka, 06.07.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí