Opilá z pocitů

Opilá z pocitů

Anotace: Zase mám truchlivou náladu...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Tak tesám epitaf
na hrob našeho vztahu,
navštívím Zármutek,
už jsem na jeho prahu.

Možná i Depresi
pozvu dnes k sobě,
kámoška největší
je v této době.

Takových kámošů
mám vlastně víc,
tak pěkně kecám,
že nezbylo mi nic.

Pijeme spolu sekt
mých vlastních slz
a úsměv ve tváři
mi trošku zmrz´.

Opíjím se lítostí
a fetuju strach
a cítím jak láska
mění se v prach.

Je to ta chvíle,
kdy zkrátka tušíš,
že nemůžeš dál,
a přesto musíš!!!
Autor Keilanne, 30.04.2005
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí