Prečo?

Prečo?

Anotace: niečo z mojich starších...Prečo?:(

Prečo si ma nikdy neľúbil?
Prečo si inej lásku sľúbil?
Prečo kvôli tebe neviem spávať?
Prečo už nikomu nechcem lásku dávať?

Prečo mi nedáš v noci pokojne spať?
Prečo ma nemôžeš mať aspoň trochu rád?
Prečo mam kvôli tebe vyplakané oči?
Prečo vždy niekto iný vkročí?

Prečo si odo mňa tak ďaleko?
Prečo sa cítim ako za riekou?
Prečo nepoznám pravdu o nás dvoch?
Prečo vidím pred sebou iba prázdnu loď?

Prečo neviem iného tak ľúbiť ako teba?
Prečo toho chcem tak veľa?
Prečo nemôžem s tebou hviezdy počítať?
Prečo si musím pred tebou oči zakrývať?

Prečo nemôžeme byt aspoň chvíľku spolu?
Prečo mam takú obrovskú smolu?
Prečo neucítim nikdy tvoje bozky?
Prečo som stále plna zlosti?

Prečo mi nikdy nezavoláš?
Prečo mi svoje srdce nedáš?
Prečo na teba nikdy nezabudnem?
Lebo ťa tak veľmi MILUJEM!
Autor maliska, 08.07.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zde je trochu "škodný"verš - Prečo som stále plna zlosti - ona zlost by neměla být,ale asi to k tomu patří,neb možná lepší BOLESTI - bych napsal já.

07.11.2019 21:28:23 | Krahujec

dakujem pekne.

09.07.2007 21:28:00 | maliska

krásný...

09.07.2007 18:35:00 | andynka.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí