Zabudnúť...

Zabudnúť...

Anotace: Zabudnúť trvá veľmi dlho:(

Bolo to už veľmi dávno,
keď si mi do srdca vstúpil,
nemyslela som na teba málo,
moju lásku si si ničím nekúpil!

Od vtedy neviem v noci spávať,
často pozerám na hviezdy!
Čakám, kedy uvidím ju padať,
kedy mi splní všetky sny!

Myslím na teba každučký deň,
čakám, kedy uvidím ťa zas,
už mi je na dosah ten môj veľký sen,
ale zrazu som zbadala vás!

Bol si s inou a cítila som bolesť,
bolesť, čo ucíti človek sklamaný!
Bolesť, keď do srdca ti udrie päsť,
bol si k nej tak veľmi láskavý!

Môj sen o nás sa rozplynul navždy,
snívala som o nás dvoch!
Prechádzali sme sa v daždi,
ale bolo to len v snoch!
Autor maliska, 08.07.2007
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: LeSia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí