Lásky Esence II.

Lásky Esence II.

Anotace: Navazuje na předchozí "Lásky Esence"

**

Chemie lásky
----------------

Přitažlivost ?
Co nás vede?
Jiskra ?

Co jsou ty lásky esence ?
co dělají ze dvou JÁ , spokojené MY..
My , myšleno milence...

Vůně , pohyb i tón hlasu,
jenom trošku z postavy či tváře,
to spíš ten drobný detail,
jedinečný...

Ne ! ne! Nehledáme dokonalou krásu!

Spíš záblesk v pohledu,
reakce v humoru,
ten správný krásný pohyb v rituálu tance
s rukama nahoru.

A také bez vší pochyby
k esenci lásky najisto patří
ve vlnách sladěné milostné pohyby.

Pohled i doteky citu,
horko či mrazení,
touha,
a v blízkosti polechtání kolem břicha,
sucho v ústech,
vzrušení.


Myslím,
i když nevím jistě,

snad to jsou pro dva milence
nutné lásky esence.

**

07/07
Autor StanK, 08.07.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezké..

08.07.2007 20:15:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí