Vrať se...

Vrať se...

Anotace: Tuhle básničku sem psala pro kamarádku (spíš pro jejího přítele) je to o tom, co si o tom ona myslí...a tak...:( :)

Proč mi tolik věcí slíbíš,
když stejně tak ty jako já víš,
že to prostě nesplníš
a zase mě opustíš...

Proč na mě křičíš,
když se mi do očí derou slzy?
Proč mě prostě neobejmeš?
Cožpak nevidíš, že mě to mrzí?!

Srdce se mi v slzách topí,
proč mám pocit, jako by sis se mnou jenom hrál,
kdybys jenom věděl jak to bolí,
chtěla bych abys o mě aspoň trochu stál...

Chápu, že máš kamarády
sice je nemám moc v oblibě,
ale mám k tomu své důvody
však držím se - kvůli tobě...

Ale vadí mi a to moc,
že s NÍ chodíš ven.
Přemýšlím o tom noc co noc,
proč mi to děláš jen?

Musíš chápat, že mi to vrtá hlavou
vždyť s ní si mě podváděl
víš, že tím trpím, ale city jdou stranou
nedovolím abys je uviděl...

Tolik mi chybíš,
prosím vrať se.
Chtěla bych tě mít poblíš,
tak prosím - neodvracej se...

Miluju tě čím dál víc,
jenom to jsem ti chtěla říct!
Autor angel.of.darkness, 08.07.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí