Červencová noc..

Červencová noc..

Anotace: Chvilkové pominutí smyslů.. A vypsaný žal.. Už nikdy..

Začal červenec, měsíc krásných dnů,
začal červenec, měsíc splněných snů.
Začal červenec, měsíc překrásných chvil,
začal červenec, měsíc který každý ctil!

Přišlo to, co přijít mělo,
dotek, vše kolem se chvělo.
Stačil pohled do očí,
co pohled na svět přetočí.

Noc proběhla něžně, snadno,
vím, že dostane mě na dno.
On není ten typ, co věrnost slibuje,
on raději jde tam, kde nic nepotřebuje.

A at se vám zdají tyhle verše děsné,
nevím jak jinak vám napsat, že pro mě to bylo věčné.
Miluji tě, díky za noc.
Víc nežadám, díky za moc...
Autor Terýsek, 08.07.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fakt pěkný..A docela to i chápu.Sem na tom stejně...

09.07.2007 16:11:00 | Game

..jůůů...po dlouhé době jsi tady...:-)jsem ráda...

...ten první odstavec je...krásný...:-)nejlepší na celé básni...
...červenec...jóó...mohla bych vyprávět:-)

MTMR.-*

09.07.2007 12:36:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí