Létáme do NEBE

Létáme do NEBE

Anotace: ....Chci s tebou letět do nebe A zůstat tam až navěky Chci s tebou cítit zimu, která nezebe A v černé noci zachumlat se s tebou do deky...

Jako déšť padající k zemi
Jako dotek hedvábné látky
Chci ti být blízko tak, jako jsou oni
A vím, že odtamtud nebude cesty zpátky

Jako ranní kapka rosy v trávě
Jako hlasitý dětský smích
Chtějí se líbat naše rety právě
Chci vidět vášnivé jiskry v očích tvých

Chci s tebou letět do nebe
A zůstat tam až navěky
Chci s tebou cítit zimu, která nezebe
A v černé noci zachumlat se s tebou do deky

Chci cítit tvůj dech a vůni tvého těla
Já chtěla bych ti být ještě blíž
Chci, abych tohle navěky v paměti měla
A oba víme, že v těch chvílích všechno smíš

Chci se tě dotýkat a mapovat tvoje tělo
Za světla svíček a vůně vanilky
Já vím, že tohle se státi už mělo
Oba chcem vymazat milostné odchylky

Chci s tebou ležet v posteli s nebesy
A ležet tam s tebou až do dalšího dne
Nabízet ti svoji něhu a říkat : Vezmi si
Já chci s tebou takhle ležet napořád a vím, že neřeknu NE
Autor katttka.k, 10.07.2007
Přečteno 528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

by se jeden zamiloval..super, neco takovyho jsem potreboval cist

10.07.2007 19:05:00 | Art Brasi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí