Čas

Čas

Anotace: melu pátý přes devátý ... najdi pointu :)

Příjde den,kdy lecjaká vzpomínka zmizí,
sám zeptáš se pak "proč?"
Blízký člověk,najednou bude cizí,
vždyť život je velký kolotoč ...

Časy se mění,s lidmi to není jiné,
stejně jednou bude každý z nás sám,
čas nelze zastavit,ač nechceme,tak plyne,
v tuto chvíli je láska jediné,co chci a mám!
Autor crazyrebel.13, 10.07.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí