Noc,ta tichá dokonalost

Noc,ta tichá dokonalost

Anotace: ach ty dlouhé večery...

Noc,ta tichá dokonalost,
nespavost je moje starost,
ticho,klid a nic víc,
k chladnému oknu tisknu svou líc.

Hledám život v měsíčním svitu,
nikde nikdo,pusto a prázdno je tu,
na skle slza a kapka potu,
ta tichá noc dokonale odráží mou samotu.

Jen v odrazu skla oči prázdné jak okna opuštěného domu,
jejichž záclony snad k ránu rozhýbá vánek,
co více říci k tomu?
snad jen-všem láskou zklamaným klidný spánek.
Autor Heartisss7, 11.07.2007
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky, libi se mi hlavne nazev

04.11.2007 15:32:00 | embryo v hlave

Děkuji za přání..:)
jinak moc hezky vyjádřené...

11.07.2007 12:42:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí