Dnes už ne

Dnes už ne

Anotace: i když mě to tak moc mrzí...

Ne
dnes už Ti nezavolám

i když bych chtěla
chtěla bych
Ti toho tolik říct

jak je mi smutno
když ráno
snídám sama
jak když
naštvala mě máma
scházelo mi
to Tvoje
to bude zas dobrý
uvidíš

proč jen
mi tak chybíš

ale ne
dnes už Ti
nezavolám

taky mám svou hrdost
jako Ty paličatost

nemůžu

i když bych chtěla
chtěla bych
Ti toho tolik říct

ale dnes už ne
už Ti nezavolám...
Autor seed.misulka, 11.07.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí