Ani nevím

Ani nevím

Anotace: Njn.. dneska nemam moc velky basnicky strevo

Ani nevím,
proč tohle říkám,
a proč vlastně dýchám.
Ani nevím,
Proč tohle se mi psát chce,
mým novým perem po papíře jezdím lehce.
Ani nevím,
Proč ti to šeptám,
proč se na nic neptám.
Ani nevím,
Proč se mi v noci nechce spát,
Ani nevím,
jestli se mi to zdá.
Ale vím,
Že tě MILUJU. <3
Autor Vell, 11.07.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí