Nějaká jistota.

Nějaká jistota.

Anotace: Kéž by aspoň nějaká...

Vím, že jsem,
ty jsi též,
každý zvlášť
a přesto oba,
kdo z nás ví ,
proč přišla tahle doba.

Chtěls rozpřáhnout volně křídla,
tak si leť,
já už jsem klidná,
ač trpělivost není moje síla,
a navíc stesk mě tiše sžírá...

Snad testuješ mne,
snad zkoušíš sílu lásky,
než se po čase znovu najdeš,
život přidělí nám další vrásky...

Co s jistotou vím?
Jen to, že jsem,
a s nadějí doufám,
že tě neztratím...
Autor Krtica, 01.05.2005
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí