dialog bez konce

dialog bez konce

Anotace: nekonečný příbeh

Jen ještě jednou, prosím!
- Blázínku, velký holky neprosí.

Kam pořád utíkáš?
- Proč tohle říkáš?

Nejsi tady, tak jsem myslela...
- Hloupá, mám tě rád.

Když se to hodí.
- Jsi zlá.

Promiň.
- Copak jsem někdy lhal?

Nechoď ještě!
- Musím.

Já vím.
- Trápíš mě.

Ty mne víc.
- Bolí to.

Mne taky.
- Tak sbohem?

Jen ještě jednou, prosím!
Autor michala, 11.07.2007
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi libi:-) ...znam to:)

12.07.2007 13:11:00 | Woski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí