Pírko s nadějí

Pírko s nadějí

Anotace: :) A co s nim? :D

Snáší se,
pírko s nadějí,
mám doufat dál
či zapomenout raději.

Žádná zpráva od tebe,
to do srdce mi bodá nůž,
utápím se v představách
a čekat nebaví mě už.

Když vzpomenu si na tebe,
na mého srdce paní,
vzpomínky se vyvalí
a znovu musím platit krutou daní.

Už dlouho ses mi neozvala,
srdce mé již puklo v půli,
proč ani dopis nenapíšeš,
proč neuděláš mi to k vůli?

A tak říkám:
sbohem moje princezno,
ranilas mé city,
tvoje slova mlčení,
ostrá jsou jak břity.

Sbohem moje princezno,
odzvonil nám zvonec
a těm pírkám s nadějí
těm je navždy konec.
Autor robb, 11.07.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Suprová je ta předposlední sloka..:)

18.07.2007 10:09:00 | Roger

No, tak tahle báseň mě velmi zaujala, rýmy pěkné, dobrý rytmus, dobrá myšlenka a hezky vyjádřena...dávám sto..

12.07.2007 10:55:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí