Láska má mnoho podob

Láska má mnoho podob

Anotace: Trochu kruté ale myslím že to pochopíte proste je to ze zivota z kazdeho z nas v trochu jinem priklade

Nahá dívka na koni seděla,
k tobě se pomalu blížila.

Seskočila z toho bílého koně,
a pohladila tě po tváří jemně.

"Chtěl si lásku tak tady ji máš,
vem si koně a toho daru si vaš!"

Byl jsi hloupý a daru si nevšímal,
lásku k jedné žene zazdíval.

Ten kůň byla tvá láska nepoznaná,
k tobě na vždy přivázaná.

Tys nevěděl to a na rady nedal,
koně do salámu jsi prodal.

Když dozvěděl jsi se o tom zakletí,
myslel si, že snad se to napraví.

Jenže chyba tu nastala,
ona lásky se vzdala.

Nediv se ji dyť na smrt si ji poslal,
a život co měl být plný lásky pos*al.

A jaký trest tě čeká?
Na stole tvá nevěsta .

------Dobrou chuť, tobě co lásku si pohřbil,
aniž by si ji políbil!! ---
Autor Kirsten, 12.07.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

docela brutální ...

13.07.2007 02:19:00 | vapiti

dekuju jsem rada ze se libi:)

12.07.2007 11:24:00 | Kirsten

jj ten konec je psycho... jak z nějakého filmu... jen ta představa nahé dívky na koni ,mi je k smíchu... no ale celkově básen dobrá ... :)

12.07.2007 11:09:00 | Chonglee

Při posledním verši mi naskočila husí kůže...Velmi silná, krásná báseň..

12.07.2007 10:58:00 | Nemůžu zapomenout

Až mystické verše...

12.07.2007 10:24:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí