Jistota

Jistota

Anotace: ...v kroužku důvěry... Když jsem to psala, jako by všechno zapadalo, všechno dávalo smysl, ale teď když si to po sobě čtu... nemám z toho nejlepší pocit..

Jen tak mezi prsty
držet všechnu jistotu a naději,
kterou nenecháme si utéct,
ani za všechny věci,
co jich na světě je

Dívat se skrz naši jistotu
jak vychází slunce
a nemuset se přátel ptát,
co všechno jsme způsobili
...protože to budeme vědět

Ztrácet se v oblých tvarech
té naší jistoty,
když víme,
že nám ji nikdo nevezme
to ona bude to poslední,
co nám ještě zbyde,
i když všechno ostatní zmizí

Vědět,
že přece jen nezůstaneme sami,
nemohouci se zvednout
potom, co ukradli nám sny

Stačí jenom věřit,
a city nepominou
a části skládačky
se zase slepí zpět

Stačí...
následovat odlesky
zlatých kroužků důvěry,
na prst si ten kroužek navléci
na znamení,
že už se jeden druhému neztratíme.
Autor mattoni.uz.neni, 12.07.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí