Prosba

Prosba

Anotace: Nevyslyšená touha a otázka...

Sbírka: Beati/Vittorie

Překonej tu času skálu
moc tě o to prosím
dej mi svou čistou lásku
ať se tvůj osud stane mým.

Nevšímej si dál mého věku
a uteč povinnostem morálním.

Uvědom si, co pro mě znamenáš
i tvůj úsměv je mi vším.

Proč v sobě ani kousek citu nemáš?

Bez tebe jsem jen netvorem.
Už mě přece trochu znáš
že v nitru mém
zůstaneš napořád
jako anděl letící nad mrakem
kterého budu mít navždy rád.

Vytrvalosti mnoho mám
ikdyž jsem tak mlád
jak dlouho budu živ počkám...
Autor MichELangelus, 13.07.2007
Přečteno 585x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný to máš,něco v sobě máš =)

02.08.2007 19:40:00 | Makoušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí