Vlčku

Vlčku

Anotace: Pro Vlčka a o Vlčkovi a mojí osobě. Znamenals pro mně hodně Fenrire

Měsíc hraje si s Tvými vlasy
Z hor a lesů nesou se vlčí hlasy
Jdi, je to tvá rodina
Odbyla poslední noční hodina

Ale Ty jsi zůstal, cítím vedle sebe, Tvoje tělo
Usměji se, hladím ti slunečními paprsky líbané čelo
Skloním se a lehce Ti na rty otisknu polibek
Ze skály slétl žulový kamínek

Hladím tě prsty po tváři, hrdle, hrudi
Doufám, že můj dotek Tě neprobudí
Vypadáš tak sladce, když spíš
Chtěla jsem cítit Tvé srdce, přitulila jsem se blíž…
Autor Santinan Black, 13.07.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-))))))))).

19.07.2007 08:22:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí