Urozená a Samotář

Urozená a Samotář

Anotace: Přirovnání ke zvířatům...

Sbírka: Beati/Vittorie

Kdybychom každý byli nějakým zvířetem
tak ty bys byla ušlechtilou laní
která by znala pouze bezmračný den
a byla všech tvorů i celého palouku paní.

Zato já bych byl ztrhaným černým vlkem
vyhladovělý dlouhou poutí suchou plání
ve stínu strachy skryt a vzhlížející
na tu, co není ani nemůže být k mání
a hnán po ní touhou zžírající
bez kontroly své vlastní vůle.

Je to čin tak nutný
po pohledu do očí jejich
záhy a zcela náhle
být naprosto okouzlen
a po oslepení svitem v očích mých
nemoci odvrátit svůj úžas překvapený
neuhnout svým pohledem
a kochat se tou nádherou celý den...
Autor MichELangelus, 13.07.2007
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: Jajas
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tam, napsal´s vše! Díky

15.07.2007 21:43:00 | Viki C.

Moc krasna.. neco na tom je.

13.07.2007 21:51:00 | carodejka

krásná...

13.07.2007 20:01:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí