přání

přání

Anotace: ...není až tak snad troufalé...

S červánky
na tváři Tvé milé,

začínat chtěl bych
každý příští den,

krásné ráno
popřát svojí víle

a snít v obětí něžném
sladký sen,

posnídat čokoládu
ze Tvých očí,

ochutnat marcipánu
ze Tvých úst

a nechat myšlenky své
krásně točit

a nikdy nedržet
už muset půst.

Něžnými polibky
vychutnat
příchutě tak slastné,

kopečky vanilky
či jahody,

prožívat naplno
ty okamžiky šťastné,

nalité něžnostmi
i okamžiky pohody,

vrcholky ozdobené
lahodnými třešničkami,

tak strašně
svými ústy laskám rád,

vzácné tak jsou nám
chvíle co jsme sami,

tak moc mi chutná
se má lásko
s Tebou milovat...
Autor chalcedon, 13.07.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasna

14.07.2007 13:22:00 | qpal

Není to troufalé.Je to nádherné.

13.07.2007 23:59:00 | zrzka.69

Děkuju :-)))

13.07.2007 23:00:00 | chalcedon

krásná báseň

13.07.2007 22:58:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí