Tajemství

Tajemství

Anotace: zodpovězené

Proč si vlastně myslíme,
že existuje tajemství
a že před náma je ukryté?

Je to snad to,
co neznáme,
co nevidíme,
co neslyšíme,
co hledáme?

A kde vůbec najdeme odpovědi,
co je a co není tajemství?

Hledejme v duši své,
tam jsou všechna tajemství vesmíru,
v nekonečné lásce zodpovězené . . .
Autor Anny, 02.05.2005
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí