Labutí píseň

Labutí píseň

Anotace: pohádka o prokletí, láska není jen krásná, láska bolí...jen věrnost tě může vysvobodit...

LABUTÍ PÍSEŇ

žalostnou píseň zpívá,
ta labuť bílá,
věrného muže mívá,
ta labuť bílá.

jenže tahleta je jiná,
jinou duši vlastní,
její tvář je krásná.

zakletou mladou dívkou,
co labutí píseň zpívá,
snad byla by kráskou,
kdyby nebyla už tou,
co labutí píseň zpívá.

snad kdyby mladý princ,
dal jí políbení,
z labutě nezbylo by nic,
než kráska k zalíbení.

však takový to není příběh,
zlý čaroděj čas ji hlídá,
byla krutou kráskou,
dnes už jen labutí píseň zpívá.
Autor PrincessTerinka, 14.07.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí