Vítr ve vlasech

Vítr ve vlasech

Anotace: Co ještě dodat? :D

Kéž bych tak mohl být větrem,
co pohrává si s Tvými vlasy
a i když občas přestane,
stále se vrací
a zůstane s Tebou na věčné časy.

Jsi pro mě múzou,
modlou k níž se modlívám,
chci zafoukat Ti do Tvých vlasů,
že z tvé božské krásy omdlívám.

Jsi pro mě inspirací,
co chuť do života mi dodává,
bez Tebe byl bych ztracen navždy,
ach, to je strašná představa.

Teď klepou se mi kolena
a hlasivky se chvějí,
chci zas se vidět s Tebou
a zažít trochu něhy.

Jen jednu otázku mám
a zeptám se jen jednou
chceš-li mi být průvodkyní života
a staneš-li se mojí ženou?

Do smrti pak po boku Ti budu stát,
ve zdraví i v nemoci,
jako vítr do Tvých vlasů vát
a ve všem, chci Ti pomoci.
Autor robb, 14.07.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyznání;o)

15.07.2007 14:39:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí