Moc lásky

Moc lásky

Anotace: Jojo...i takováhle může láska být...

Milovat znamená snít,
láska není opravdový cit,
láska je krutá a ničí životy,
podkope nám i největší jistoty.

Láska je past, do které člověk snadno spadne,
i ta nejkrásnější růže v jejím stínu zvadne,
láska je mrcha, co do srdce nás bodá,
každý se jí ale aspoň jednou dobrovolně oddá.

Láska je lest, z které není cesty ven,
zničí všechno, i ten nejtajnější sen,
ona je příčinou na světě všech svárů,
sňatků i rozchodů všech párů.

Láska je přelud, jenž i moudrým hlavy zmát,
kdo chce přežít, nesmí se její cestou dát,
musít jít svou vlastní plnou trní,
na které i nemožné se třeba jednou splní.

A proto všichni, střežme se lásky!!!

Láska nás omámí na chvilku
srdce přelomí nám na půlku,
pak zmizí jako by vzal ji ďas
a tu hroznou bolest, tu zažene jen čas.
Autor robb, 14.07.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí