Bílé šaty

Bílé šaty

Anotace: ...

Chci Ti dáti lásky šat,
navléknouti kroužek zlatý,
přijde brzy tento čas,
dříve než se léta ztratí.

Chci Tě Lásko opít štěstím,
moc se těším na rodinu,
poradit si s každým klestím,
vím že nechceš kopretinu.

Chci Ti dáti co jen mohu,
v bohatství či chudobě,
slíbím to vše pánu Bohu,
navždy zůstat při sobě.
Autor Robert Thomas, 14.07.2007
Přečteno 505x
Tipy 9
Poslední tipující: maena, Bíša, Maura, Bean, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí