Někdy jen tři slova stačí

Někdy jen tři slova stačí

Anotace: Z člověka kamarád,z kamaráda láska

Někdy jen tři slova stačí,
říci:mám tě rád,
a z člověka co se mračí,
stane se tvůj kamarád.

Jindy zas pusa sladká,
mezi dvěma ledy prolomí,
z kamarádství láska křehká,
náhle se objeví.

Je prostě tak nádherná,
kdo ji poznal ten se má,
kdo zatím neměl štěstí,
ať zas tolik nezoufá.

Ona se tu někde skrývá,
pro každého jiná bývá,
každý ji ve svém životě pozná,
jen jedno stálé pravidlo má.

ať je jaro,
či je zima,
je s ní dobře,
je s ní prima.

Někdy soupeříš o ni v boji,
překonáš i drobné pády,
občas to i celkem bolí,
ona je tu vřdycky s námi.

Bojovat se přece musí,
kdo lásku nezažil ať to zkusí,
kdo nezkusí nepozná,
jakou láska sílu má.
Autor Hejňa, 15.07.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se Ti povedla! :-)

15.07.2007 09:32:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí