je to těžké...

je to těžké...

Anotace: this love I have inside...

proč je pro ni tak těžké si připustit,
že to nikdy nebude tak jak si vysnila??
že nikdy nebude tou o které se mu zdává??

proč je pro ni tak těžké zapomenou na něj,
na jeho úsměv, oči, hlas...
proč nedokázala to co chtěla?
nedokázala si jít za svým snem??

Její láska k němu nebude věčná,
ale ty jizvy co zdobí její ruku budou věčné,
už nikdy nezmizí a vždy ji připomenou co prožila.
Vždy ji připomenou jeho ...a její sny.

Ty jizvy jsou památkou na velkou lásku kterou se snaží pohřbít, na velkou lásku která nebyla opětovaná...
na lásku která skončí smrtí té která milovala...

Protože smrt se stala všední a a snadnou. Každý ji může mít, ale láska?? Kdo může mít lásku??
Autor Selené 2, 16.07.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně překrásné a pravdivé, krásná myšlenka.

17.08.2007 00:35:00 | Piitulka

Nádhera, vyrazila jsi mi dech..

16.07.2007 12:38:00 | Nemůžu zapomenout

Poslední věta mě dostala je hodně pravdivá!!!

16.07.2007 11:17:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí