Vzpomínka láska, skutečnost nenávist

Vzpomínka láska, skutečnost nenávist

Anotace: Další básnička, psáno 12.7.2007 hodně pozdě večer.:) No jo, když se venku stmívá, na člověka hned padne deprese a u mě se to projevilo básničkou. Je to psaný "volně", ale myslím, že se nezalíbí. Mám takové tušení nebo co.

Stál jsi nehnutě ve větru,
vítr si pohrával s tvými vlasy,
jako s podzimním listím,
popadaným na cestách...

Připadá mi to jako nedávno,
co jsem si s nimi hrála já,
ale teď??
Staly se hlavním zájmem jiné...

Uměl ses krásně přetvařovat,
když si mi říkal svá láskyplná vyznání,
já je se zájmem poslouchala
a tolik jsem ti věřila....

Myslel sis, že ti znovu odpustím,
ale já nebyla tentokrát hloupá,
tak jsem tě tam nechala stát
a viděla jen bezmocného hlupáka...
Autor Rhiannon, 16.07.2007
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: G_Msh
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oo, změna stylu. :)

25.05.2008 10:54:00 | G_Msh

Ano, je...

10.09.2007 17:08:00 | Bíša

nejen hezké.... nádherné a pravdivé - v mnoha směrech a pro mnoho lidí...

16.07.2007 20:06:00 | Bloodmoon

smutné a přitom hezké ;-)

16.07.2007 18:26:00 | smeagol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí