Šťastná třináctka

Šťastná třináctka

Anotace: ksakru....proč pořád chcete anotaci?? no je to paskvil no...už zas...

Miluji pátek třináctého!
Je to můj šťastný den,
pověrám nevěřím,
žiju svým snem.

Srdce mi zaplesalo,
když jsem Tě uzřela opodál,
já chvíli si myslela,
že ses mi zdál!

Tak krásný´s byl,
i noc se měla za co stydět
a hvězdy na nebi přestaly zářit.
Tvůj úsměv je zastínil docela...

Sklopil jsi hlavu, jen něco jsi hledal
a v tu chvíli mě popadla nesmírná touha,
touha, co táhla mě k ďasu,
dotknout se zlata Tvých vlasů.
Tak krásný jsi byl...

Všichni tam okolo
museli vidět můj pohled,
když stál jsi ke mně zády...
Tehdy chtěla jsem Tě obejmout,
pohladit, políbit tamhle...a tady...

Byl jsi Měsícem na mé obloze,
byl jsi i hvězdičkou, úplně každou.
Slza po tváři jede cestičkou po slze,
proč je mi smutno najednou?

Můj andílku s azurem v očích,
má jediná útěcho ve světě zlaplném,
má krásná naději,
můj princi na bílém koni...

Jen od Tebe zní tak krásně
mé jméno, když ho vyslovíš,
asi naučil´s mě mít jej ráda,
stejně jako tenhle svět.
Prosím, říkej ho dál...

Jednou a ještě tisíckrát
šeptej mi ho před spaním
ať už mé srdce nikdy nezebe stesk,
ponech v něm jen lásky lesk...
Dovol mi pro Tebe položit život,
třeba nikdy nebo hned.
Nebudu jej litovat...
Prosím, i když se to nemá, měj mě jen trochu rád.

Čekám tu...napořád...
Autor xavian, 16.07.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný,moc se ti povedla,zajímavé dílko.

10.08.2007 08:44:00 | Aluna

Moc pekna basen... muj braska se narodil 13. a myslim zebjsou to jen povery.. ver v lasku a ono se Ti vsechno splni... prej si to hodne a uvidis bude to!

17.07.2007 12:37:00 | carodejka

Proč by to neměl být šťastný den...

16.07.2007 19:09:00 | Bíša

Opravdu hezká báseň.Když čtu mezi řádky,doléhájí na mě pocity,kterými jsi byla v ten moment zahalena.100

16.07.2007 14:31:00 | El

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí