Plamen moci

Plamen moci

Anotace: Čas a láska. Dvě slova co se nehodí k sobě. Nebo naopak?

Chlapecký den šestnáct let rozumu,
vůně benzínu, motorek a žen.
Touha milovat a hledat tu co
nestojí o to prožít se mnou
krásný den

Celý život hledám sen

Chudák ten, co nepoznal, že je poražen
Boj ve sklenici uzavřen
a najednou přijde ráno den, kdy poznáním
je finále letu v čase minulém

Horké stíny noci, šlehají plameny moci
Moci nad časem a osudem

A nahlas vyřknu to co bylo jen mým silným motivem
a už není ničím jen prožitým dnem, vybydleným podnájmem.

A v mé paměti zůstal uložen jen obraz Tvé tváře,
vlasů rozpuštěných a hebkých jak len.
Pohled do Tvých očí, co jsem nikdy nepoznal
a její vlhký polibek mě omámil.

Červencový vítr noci vyšlehl plamenem moci
a probudil mě tímto ztraceným pocitem

Jednou ...
jednou snad
Autor Megalo'R, 16.07.2007
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jednou bude vše … otázkou je zda to jednou přijde brzy…

24.07.2007 01:59:00 | Najlin

Snad jednou, postavíš lásky chrám...

16.07.2007 19:29:00 | Bíša

Moc hezký ... Plamen noci good ;)

16.07.2007 18:29:00 | Surralis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí