Otázka...

Otázka...

Anotace: Doufám že mi na ní odpoví ta pravá :-)

Menší zmatek teď v hlavě mám,
nevím jestli je to pravda nebo lež,
za vinu ho tobě dám,
opravdu mě zpátky chceš?

Proč pořád divné mi to připadá?
tebe něco ke mě táhne?
často mě teď tato myšlenka napadá,
být z tebou bylo mé přání dávné...

Tak mi teda odpověz,
jak jsem na tom já už víš,
řekni no,nebo yes,
budem mít zas k sobě blíž?

A nebo budu tvůj kamarád dál?
co nikdy tě nezradí,
co moc rád tě má,
kterýmu na tobě nic nevadí...
Autor Hejňa, 16.07.2007
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí