Touha

Touha

Anotace: No co dodat...toužím po tobě

Spalující záře touhy,
Proti ní jen člověk pouhý,
Naplňuje život krátký,
Volám „chci tě zase zpátky…“

Ty jsi žena co v mých snech,
Svůdně leží na zádech,
Ty jsi ta, po které toužím,
Mlhou představ se líně ploužím.

Já k nohám ti skládám píseň,
Jak bez tebe mě mučí tíseň,
Svými slovy plním řádky,
Toužím tě mít zase zpátky.

Chci znát teplo tvého těla,
Chci cítit tvé rty, co pohltí mě zcela,
Chci tvůj úsměv na tváři,
Co všechno vždycky rozzáří .

Jen tak ležet ve tvém lůně,
Bez tebe mé srdce stůně,
Svojí dlaní hladit vlasy,
Je pro mě zdroj čisté spásy.

Chtěl bych teplo tvého klína,
A já doufám, že nejsi jiná,
Chci abys to pochopila,
A přitom byla stále milá.

Ty jsi pro mě jediná,
Tak svůdná a nevinná,
Tak krásná a smyslná,
Šťastlivec ten kdo tě má…
Autor Buddha, 16.07.2007
Přečteno 722x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a romantická

29.09.2007 20:25:00 | Korela

přenádherná

16.07.2007 23:10:00 | Gyllien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí